Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

ProENERG S.A - sursa de energie pentru Comana Park Trophy

15.10.2013 Comana Park Trophy

ProENERG S.A., una dintre cele mai cunoscute firme de comercializare de scule electrice profesionale si industriale, continua colaborarea cu Riders Club Team Challenge, si la Comana Park Trophy, in calitate de sponsor, implicarea sa presupunand asigurarea energiei electrice prin intermediul unui generator performant. 

ProENERG S.A. este unicul importator pentru o serie de marci cunoscute deja pe piaţa europeana si mondiala: Kipor pentru generatoare industriale și rezidentiale, Masalta pentru utilaje usoare pentru constructii, Texas pentru utilaje agricole și pentru gradina si Proweld pentru aparate de sudura. ProENERG S.A. a lansat si propriului brand, Stager, sub care se distribuie scule si utilaje destinate uzului casnic dar si micilor intreprinzatori.

ProENERG S.A. va asteapta la magazinul din Bd. Abatorului 4F, Bucuresti (http://proenerg.com.ro/contact) sau la partenerii autorizati din toata tara.