Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Procedura de inscriere, modificata

4.02.2016

Este inceput de an, iar noutatile sunt la mare cautare in comunitatea Riders Club. In asteptarea lansarii calendarului va aducem cea mai importanta informatie a momentului: modificarea procedurii de inscriere in competitii. Astfel, din 2016 rezervarea va avea valoarea unei intentii de plata, fiind un mod de a de facilita plata in cazul in care riderii nu intentioneaza neaparat sa achite inca de la prima accesare a paginii de competitie. 
 
Incepand cu acest sezon nu se va mai achita suma aferenta perioadei in care s-a facut rezervarea. Suma platita va fi cea corespunzatoare zilei in care se face plata. Exceptie fac posesorii de abonamente. In cazul lor, suma platita va fi pretul minim (o unitate din pack), indiferent de momentul confirmarii inscrierii.
 
Pretul abonamentelor va ramane la fel ca in 2015: 195 de lei pentru 3 competitii, respectiv 325 de lei, pentru 5 competitii.
 
Ramaneti conectati in permanenta la ridersclub.ro, pentru a afla ultimele noutati!