Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Procedura de cronometrare

5.08.2014 4 pedale

Evenimentul Riders Club 4 Pedale, programat pe 21 septembrie, este unul special, el implicand echipe de doi rideri, astfel ca si cronometrarea implica proceduri specifice. Trebuie sa stiti ca oricare dintre cei doi membri ai unei echipe poate pleca in schimbul 1, urmand ca in schimbul 2 sa plece coechipierul acestuia, indiferent de ce numar i-a fost alocat de sistem (A sau B).
 
IMPORTANT:
  • nu este permisa schimbarea numerelor de concurs alocate de sistem, intre componentii echipei.
  • trecerea celui de-al doilea rider peste covorul de cronometrare trebuie facuta DOAR dupa ce a preluat stafeta de la partenerul care tocmai a terminat cursa. 
Ceasul porneste, pentru echipele inscrise, la ora cand se striga start. La start, ca si in cazul intrecerilor individuale, momentul trecerii peste prag inseamna doar verificarea faptului ca riderul a luat startul corect. Cipul inregistreaza si momentul exact in care fiecare participant ajunge la finish. 
 
Timpul echipei va fi calculat facand diferenta dintre ora de start a competitiei si ora trecerii, la finish, peste covorul de cronometrare, a celui de-al doilea membru al echipei, timpul de predare a stafetei fiind inclus in timpul echipei.