Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Procedura de cronometrare

18.09.2013 Riders Club Team Challenge

Evenimentul Riders Club Team Challenge, programat pe 22 septembrie, este unul special, el implicand echipe de doi rideri, astfel ca si cronometrarea implica proceduri specifice. Trebuie sa stiti ca oricare dintre cei doi membri ai unei echipe poate pleca in schimbul 1, urmand ca in schimbul 2 sa plece coechipierul acestuia, indiferent de ce numar i-a fost alocat de sistem (A sau B). Corectitudinea procedurii de mai sus va fi verificata de sistemul de cronometrare si de arbitrii din zona de start/ finish.

FOARTE IMPORTANT este faptul ca trecerea celui de-al doilea rider peste covorul de cronometrare trebuie facuta DOAR dupa primirea stafetei de la partenerul care tocmai a terminat cursa. Orice trecere peste linia de start/ sosire inainte de primirea stafetei se va sanctiona cu descalificarea echipei!

Ceasul porneste, pentru echipele inscrise, la ora cand se striga start. La start, ca si in cazul intrecerilor individuale, momentul trecerii peste prag inseamna doar verificarea faptului ca riderul a luat startul corect. Chipul inregistreaza si momentul exact in care fiecare participant ajunge la finish. 

Timpul echipei va fi calculat facand diferenta dintre ora de start a competitiei si ora trecerii, la finish, peste covorul de cronometrare, a celui de-al doilea membru al echipei, timpul de predare a stafetei fiind inclus in timpul echipei.

Va asteptam la start!