Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Prin toate serviciile Scorseze Medical Group, iti acordam atentie!

14.10.2014 Haiduci si Domnite

Scorseze Medical Group, prin serviciile de asistenta medicala de urgenta oferite, este partenerul medical al evenimentelor organizate de Riders Club.  In cadrul competitiei “Haiduci si Domnite”, din 19 octombrie, de langa localitatea Moara Vlasiei,  Scorseze Medical Group va asigura asistenta medicala in zona de Start/Finish si pe traseele concursului.  
 
Alaturi de cadre medicale pregatite, dedicate, Serviciul de Ambulanta Scorseze are in dotare aparatura  si echipamente de urgenta ultraperformante, oferind permanent servicii medicale la standarde europene. Asa cum tehnologia de ultima generatie a ajuns in propriile case, tot astfel a evoluat si medicina. Echipa Scorseze Medical Group se aliniaza noilor tendinte,  acordandu-ti atentie si aducand medicul insotit de dotarile necesare la domiciliu: 
  • ECG cu interpretare la distanta – o a doua parere;
  • ecografie;
  • monitorizare medicala continua.
Prin serviciile medicale la domiciliu oferite de Scorseze Medical Group, scutesti timpul drumurilor si ingrijorarilor inutile printr-un singur apel la: 021 9828. Informatii detaliate gasesti accesand: www.scorsezemedical.ro. 
 
Atentia noastra este indreptata catre pacienti in directia activitatilor medicale prespitalicesti, consultatii medicale si tratamente la domiciliu, nursing, clinica de specialitati, spitalizare de zi.
Pe scurt, mereu echipa Scorseze Medical Group iti va acorda atentia medicala necesara!