Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Prima extragere la super tombola cu premii BOSCH

18.05.2016 La Broaste

Daca v-ati inscris la cel putin 2 din primele 3 evenimente din calendarul Riders Club ale anului 2016 aveti toate sansele sa castigati unul dintre cele 20 de premii puse la bataie de BOSCH si MPG.
 
Prima extragere a super tombolei cu premii BOSCH va avea loc miercuri, 1 iunie, dupa competitia La Broaste. Extragerea se va face cu ajutorul site-ului Random.org, rezultatele urmand sa fie publicate in aceeasi zi, la ora 16:00.
 
Castigatorii isi pot ridica premiile de la sediul MPG. Pentru a intra in posesia premiului persoana in cauza trebuie sa aiba asupra sa un document oficial de identificare, fie ca este carte de identitate, pasaport sau certificat de nastere.
 
La prima extragere, BOSCH va oferi 8 produse, premiile constand in: doua masini de gaurit si insurubat cu acumulator, o masina de curatat cu inalta presiune, un fierastrau electric cu lant, un aspirator cu apa, un aspirator cu acumulator, un telemetru si un pistol de vopsit.
 
Nu ratati sansa de a castiga unul dintre premiile BOSCH oferite la prima extragere a tombolei, din 1 iunie!