Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Prima extragere cu premii Bosch

24.06.2016 La Broaste

Campania cu premii Bosch isi va face debutul in preajma uneia dintre cele mai indragite competitii din calendarul Riders Club: La Broaste!

Astfel, dupa incheierea competitiei de la Caldarusani, pe 29 iunie 2016 va avea loc prima extragere de premii oferite de Bosch din campania lansata in acest an, menita sa va rasplateasca pasiunea pentru ciclism si pentru aventuri frumoase prin campiile, padurile si muntii tarii noastre.

Bosch, unul dintre cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, pune la bataie 20 de premii ce constau in aparate performante produse si comercializate sub marca Bosch.

Principala conditie pentru a putea intra in aceasta campanie cu premii atractive si de a participa la extragerea din 29 iunie a.c. este sa fi luat parte la minim 2 concursuri de ciclism din seriile aferente celor 4 concursuri organizate de Riders Club pana la aceasta data - Urban Trail XCC, Ziua B, Topoloveni Summer Tour, La Broaste.

Premiile puse la bataie de Bosch pentru intregul sezon Riders Club constau in 20 de masini si scule electrice, dar si aparate electrocasnice.

Verificati calendarul de evenimente 2016 pentru a vedea concursurile pe care nu trebuie sa le ratati. Cu fiecare participare la competitiile Riders Club din acest an, aveti mai multe sanse sa castigati un aparat performant marca Bosch

Concursul cu premii se desfasoara exclusiv in cadrul sistemului de ciclism Riders Club pe durata anului 2016 si este adresat participantilor adulti, care au implinit varsta de minim 18 ani. Regulamentul campaniei promotionale in parteneriat cu Bosch il gasiti aici. Premiile sunt asigurate de Bosch, care isi asuma raspunderea pentru calitatea si functionalitatea aparatelor puse la dispozitie castigatorilor.

Intrati acum pe www.ridersclub.ro si bucurati-va de cursa cu premii Bosch!