Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii valoroase pentru cuceritorii podiumului, la Haiduci si Domnite

26.09.2014 Haiduci si Domnite

Haiduci si Domnite, unul dintre cele mai mari evenimente si ultimul din seria Riders Club din acest an, vine cu noutati pentru toti ciclistii. Unul dintre cele mai asteptate concursuri MTB de catre rideri aduce la a doua editie mai multi kilometri dar si premii valoroase. Cursele sunt structurate pe toate nivelurile de pregatire fizica, iar pe langa traseul Scurt - 16 km - accesibil tuturor, va fi disponibil si cel Standard – 35 km – pentru riderii experimentati. 
 
Startul la competitia Haiduci si Domnite din 19 octombrie se va da la ora 11:00, la  aproape 30 de kilometri distanta de Bucuresti, langa localitatea Moara Vlasiei, in padurea Surlari-Caldarusani. 
 
Premiile oferite sunt atractive atat pentru castigatorii categoriilor valabile in concurs, cat si pentru cei ai tombolei organizate la finalul competitiei, iar valoarea lor ajunge in total la 20.000 de lei.
 
Riderii care vor urca pe podium la cel mai bun nivel, respectiv nivelul 1 masculin, vor beneficia de premii cash cuprinse intre 300 si 800 de lei, iar la nivelul 1 feminin , acestea vor fi cuprinse intre 300 si 600 lei, fiecare categorie primind si vouchere valorice Seroussi. Vor fi rasplatite insa si locurile 4 si 5 cu premii in bani si/sau vouchere Seroussi.  
 
Detalii despre premiile acordate la concursul Haiduci si Domnite gasesti pe: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/haiduci-si-domnite.
 
Vino si tu sa te bucuri de experienta pedalatului in natura pe 19 octombrie!