Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii importante pentru competitia La Broaste

17.05.2017 La Broaste

Editia a 5-a a competitiei La Broaste, marca Riders Club, va asteapta pe 27 mai sa va aventurati in padurea Caldarusani. Daca luptati pentru un loc pe podium aveti sansa de a castiga premii generoase si beneficia de oferte speciale.
 
Cursele de ciclism din cadrul concursului La Broaste vor fi premiate pe niveluri si categorii de varsta si sex si vor fi asigurate de MPG si sponsorii evenimentului. Astfel, cei mai buni rideri amatori, care vor concura pe cel mai lung traseu deschis categoriei lor, Epic - 46 km, vor fi premiati cu produse valoroase oferite de BOSCH. Cei mai bine clasati rideri se vor bucura de premii din partea Ciuc Natur Radler, BCR, WOOM, Alfers si MPG.

Copiii vor beneficia si ei de super premii, inclusiv sedinte de pregatire la MTB Academy, coordonate de campionul Razvan Juganaru. 

In categoria de premii speciale intra voucherele de reducere de 10% sau 15% la inscrierea in super concursul pe etape CARPATHIAN MTB EPIC 2017. De acestea se vor bucura riderii Elite care urca pe podium, dar si cei care castiga cursele la categoriile de varsta anuntate. Premiantii tuturor curselor competitive de adulti, pe categorii de varsta, vor primi si tricouri tehnice co-branduite Riders Club si Ciuc Natur Radler. Totodata, castigatorii de la Elite vor beneficia si de premii in bani, cu sume cuprinse intre 150 si 600 de lei. Mai multe detalii pot fi vizualizate pe pagina competitiei, sau direct prin click aici.
 
La finalul competitiei, toti ciclistii care au luat parte la eveniment si se afla in zona de concurs vor intra automat in tombola cu premii oferite de sponsori.
 
Inscrierile sunt deschise online pana miercuri, 24 mai, iar pentru acces direct click aici. Pana duminica, 21 mai, beneficiati de inregistrare in competitie la pretul de 99 de lei, in ultimele zile acesta urmand sa creasca la 119 lei.
 
Va asteptam cu trasee de poveste pe 27 mai, in padurea Caldarusani!