Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii importante la URBAN Trail XCC

4.03.2015 Urban Trail XCC

URBAN Trail XCC, eveniment ce se anunta unul dintre cele mai spectaculoase din calendarul Riders Club 2015, vine cu noutati pentru toti cei interesati sa participe. Cursele sunt structurate pe toate nivelurile de pregatire, insa traseul este unic, de 12 km. Concursul, dedicat celor mai increzatori si nerabdatori rideri, vine cu un itinerar tehnic, dar si cu premii valoroase.  
 
Riderii care vor urca pe podium la nivelul 1 masculin, vor beneficia de premii in numerar cuprinse intre 200 si 400 de lei, iar la nivelul 1 feminin acestea vor fi cuprinse intre 100 si 300 lei, fondul de premiere total fiind completat cu: ceasuri si tricouri de la SUUNTO, jachete de ciclism Nescafe, pachete Ciuc Radler, antivirusuri Panda, casti Hook White Blue Carrera, manusi de ciclism, bidoane pentru apa de la Sport Guru etc. 
Detalii despre premiile acordate la concursul URBAN Trail XCC gasesti pe: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/urban-trail-xcc-2015#premii
 
O atractie speciala o va reprezenta si tombola, programata la finalul evenimentului si adresata doar celor prezenti la fata locului, unde vei avea sansa de a castiga urmatoarele: un ceas SUUNTO, un tricou SUUNTO, o trusa SKIL, un pachet Whirlpool (piatra vulcanica, aparat pentru sandvisuri si tocator).
 
Vino si tu sa te bucuri de experienta pedalatului MTB urban,  pe 15 martie!