Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii importante la Beach Race XCO

8.04.2015 Beach Race XCO

Beach Race XCO, eveniment atractiv mai ales prin prisma locatiei superbe in care se va desfasura, Plaja Corbu – judetul Constanta, vine cu noutati pentru toti cei interesati sa participe. Cursele sunt structurate pe toate nivelurile de pregatire, insa traseul este unic, de 4.1 km, presupunand 5 ture – in cazul cursei Standard, respectiv 10 ture – in cursa Epic. Concursul vine cu un itinerar tehnic, dar si cu premii valoroase.  
Pentru ca in eveniment sunt implicati atat rideri amatori cat si sportivi de performanta, Beach Race XCO va avea doua categorii de premii. Astfel, ciclistii profesionisti vor fi premiati conform standardelor UCI, iar riderii amatori vor fi premiati pe 23 categorii, impartite pe varste, nivel si sex.
 
Concurentii UCI vor pedala exclusiv pe traseul Epic si vor fi impartiti in doua categorii Open: Elite si Juniori. Se vor premia in bani primele 5 pozitii de la fiecare categorie, in plus, in functie de locul ocupat la final, adaugandu-se si pachetul Perfect Bike sau pachetul Autokarma, medalia si diploma.
 
La amatori se vor acorda cate 3 premii speciale in bani, cuprinse intre 500 si 150 de lei, pentru cei mai buni rideri de pe traseul Epic, respectiv Standard, fondul de premiere total fiind completat, pentru cei care vor urca pe podium la fiecare categorie, cu produse de la sponsorii: Bellotto, Fizik, Perfect Bike, Biciclop, Autokarma, Ciuc Natur Radler si Isostar.
Detalii despre premiile acordate la concursul Beach Race XCO pot fi accesate pe: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/beach-race-xco-2015#premii.
 
O atractie speciala o va reprezenta si tombola, programata la finalul concursului, unde veti avea sansa de a castiga mai multe premii de la sponsorii deja amintiti, la care se adauga RedBull si Ciuc Natur Radler.
 
Vino si tu sa te bucuri de experienta pedalatului pe plaja,  pe 25 aprilie!