Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii consistente pentru riderii de la Maratonul Dunarii

17.11.2014 Maratonul Dunarii

Promovat ca o plimbare in natura, pe malul Dunarii, evenimentul organizat de Razvan Juganaru si Riders Club in 15 noiembrie si-a meritat cu prisosinta renumele de „inchizator de sezon”. Desi programat la mijlocul ultimei luni de toamna, traseul a fost uscat si doar frigul a pus ceva probleme inainte de start. Odata porniti insa pe traseu, riderii au trait clipe de neuitat intr-un cadru natural foarte ofertant.
 
Le multumim tuturor riderilor care au participat la acest concurs, dar si sustinatorilor lor plini de entuziasm, precum si sponsorilor si partenerilor care au sprijinit realizarea si promovarea evenimentului Maratonul Dunarii.
 
Click aici pentru a vedea rezultatele competitiei Maratonul Dunarii
 
Performerii au fost si mai incantati de rezultate datorita premiilor generoase oferite la festivitatea care a incheiat evenimentul. Emotii mari au fost si la extragerile de la tombola, unde au fost puse la bataie premii atractive.
 
Castigatorii tombolei sunt urmatorii:
 
  • Ceas Suunto: Vali Stroescu
  • Suport de schiuri, oferit de Vreauportbagaj.ro: Florian Paplica
  • Abonament la sala, valabil o luna de zile, oferit de Daimon Club: Ivana Elena
  • Casti audio Plantronics, oferite de Oringo.ro: Aurel Berengea
  • 3 premii constand in rucsac, minge si geanta de umar, oferite de Telekom Romania: Lucian Corches, Catalin Sprinceana, Madalina Dumitru
  • JoyRide pentru 4 persoane, oferit de MTB Academy powered by Razvan Juganaru: Alin Gaceanu