Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii consistente la Urban Trail XCC

7.03.2016 Urban Trail XCC

Editia a doua a competitiei Urban Trail XCC deschide calendarul Riders Club 2016 in 26 martie, astfel ca evenimentul are o incarcatura speciala. Pentru multi dintre participanti va fi prima cursa oficiala din acest an, iar rezultatele vor fi importante pentru stabilirea programului ulterior de pregatire. Insa rezultatele nu vor conta doar in palmares deoarece concursul se va bucura de premii consistente din partea organizatorilor, sponsorilor si partenerilor.
 
Podiumurile de la nivelul 1, masculin si feminin, includ premii in bani. De asemenea, fiecare loc pe podium de la fiecare categorie va fi recompensat si cu seturi de cauciucuri Continental, acestea ajungand la valoarea totala de 7.000 lei. Alte produse oferite ca premii sunt: manusi Kross Adium si Kross Flow, leduri BikeForce, lacate BikeForce, vouchere Nomasvello in valoare de 60 de euro, sticle de sampanie, medalii si diplome.
 
Click aici pentru a vedea in detaliu premiile de la Urban Trail XCC.
 
Le multumim tuturor sponsorilor si partenerilor pentru sustinerea competitiei, dar si concurentilor, anticipat, pentru initiativa de a participa la o cursa cu multe provocari.
 
Va asteptam la Urban Trail XCC, prima aventura pe doua roti din calendarul Riders Club 2016!