Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii consistente la Topoloveni

15.06.2016 Topoloveni Summer Tour

Editia a doua a competitiei TOPOLOVENI Summer Tour, programata in 18 iunie, are toate premisele sa fie un succes. Vremea se anunta foarte buna, traseul este unul superb, iar premiile sunt foarte atractive. Asta deoarece sponsorii si partenerii se vor implica, alaturi de organizatori, in oferirea unor recompense pe masura efortului riderilor de a termina cat mai sus cursele de 20 sau 40 km. 
 
Locurile 1-4 din cursa Competitiv | Masculin | Nivel 1 | 19+ ani (Traseu Standard), precum si podiumurile de la celelalte curse de nivel 1, masculin si feminin, includ premii in bani. In afara premiilor in bani, toti cei de pe podiumurile generale pe traseu, sex si nivel, vor primi produse precum: vouchere Suunto de 100 lei, produse Gatorade, abonamente de la Daimon Club, borcane de Magiun de Topoloveni de la Sonimpex Topoloveni, vouchere de reducere de la Diablos Computer, vouchere Bikexpert, produse de la Drag Bike, sticle de sampanie. De asemenea, tuturor celor care vor urca pe treptele podiumului li se vor acorda diplome si medalii.
 
Click aici pentru a vedea in detaliu premiile de la TOPOLOVENI Summer Tour.
 
Toti riderii inscrisi in competitie pot participa si la tombola evenimentului. Cu aceasta ocazie se vor oferi: un abonament de 1 luna la Daimon Club Bucuresti, un pachet de Magiun de Topoloveni, oferit de Sonimpex Topoloveni, un voucher de  personal training de la MTB Academy, 3 tablete ARCHOS Arnova, oferite de Diablos Computer si un Ceas Suunto.
 
Le multumim tuturor sponsorilor si partenerilor pentru sustinerea competitiei, dar si concurentilor, anticipat, pentru initiativa de a participa la o cursa cu multe provocari.
 
Va asteptam la TOPOLOVENI Summer Tour, o noua aventura pe doua roti din calendarul Riders Club 2016!