Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii atractive pentru riderii de top de la Ziua B

14.04.2017 Ziua B

 
Cea de-a 5-a editie a competitiei Ziua B, marca Riders Club, va asteapta pe 23 aprilie sa va bucurati de explorarea Padurii Cernica-Pantelimon, dar si de premii generoase, daca veti urmari sa cuceriti un loc pe podium.
 
Cursele de ciclism vor fi premiate pe niveluri si categorii de varsta si sex si vor fi asigurate de sponsorii evenimentului precum BOSCH, Ambulanta de biciclete, BCR, WOOM, Gatorade, Alfers, dar si de MPG. Premiile includ sume de bani, cuprinse intre 150 si 600 de lei, produse si servicii asigurate de sponsori si pot fi vazute pe pagina competitiei, sau direct prin click aici.
 
La finalul competitiei, toti ciclistii care au luat parte la eveniment si se afla in zona de concurs vor intra automat in tombola cu premii oferite de sponsori.
 
Inscrierile sunt deschise pana joi, 20 aprilie, pe pagina dedicata de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici. Pana duminica, 16 aprilie, beneficiati de inregistrare in competitie la pretul de 99 de lei, in ultimele zile pretul ajungand la 119 lei. 
 
Va asteptam cu trasee de poveste pe 23 aprilie, in Padurea Cernica-Pantelimon!