Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii atractive pentru cei mai rapizi de la Dumbrava cu Margaritar

28.07.2016 Dumbrava cu Margaritar
Foto: Aurelian Nedelcu

Cea de a 4-a editie a competitiei Dumbrava cu Margaritar, marca Riders Club, va ofera curse de ciclism frumoase in Parcul National Comana. Pe 6 august, veti avea ocazia sa va bucurati de explorarea unei portiuni deosebite din Parcul Natural Comana, dar si de premii generoase daca veti urmari sa cuceriti un loc pe podium.

Cursele de ciclism vor fi premiate pe niveluri si categorii de varsta si sex si vor fi asigurate de sponsorii evenimentului precum GHOST, Whirlpool, Nomasvello, GoldNutrition, Ciuc Natur Radler, Gatorade, Pure Shapes si Alka, dar si de MPG. Premiile includ sume de bani, cuprinse intre 150 si 600 de lei, produse si servicii asigurate de sponsori si pot fi vazute pe pagina competitiei, sau direct prin click aici.

La finalul competitiei, toti ciclistii care au luat parte la eveniment si se afla in zona de concurs vor intra automat in tombloa cu premii ce constau in: Bicicleta GHOST, abonament Pure Shapes, 3 pachete GoldNutrition si 3 pachete Alfers.

Inscrierile mai sunt deschise pana miercuri, 3 august, pe pagina dedicata de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici. Pana duminica, 31 iulie, beneficiati de inregistrare in competitie la pretul de 85 de lei.

Va asteptam cu trasee de poveste pe 6 august, la Comana!