Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Peste 120 de rideri au cucerit podiumul la Dumbrava cu Margaritar

11.08.2015 Dumbrava cu Margaritar
Foto: Aurelian Nedelcu

Parcul Natural Comana si-a deschis potecile pe 8 august pentru toti cei peste 1.500 de participanti, sustinatori, parteneri, sponsori si organizatori la evenimentul Dumbrava cu Margaritar.

Toti cei care s-au lasat purtati de pasiunea pentru adrenalina si competitie pe doua roti s-au bucurat de curse frumoase, momente interesante si de un peisaj de un verde stralucitor.

Cea de-a treia editie a competitiei Dumbrava cu Margaritar, desfasurate in mijlocul unui cadru natural aparte, a satisfacut apetitul pentru pedalat si pentru explorarea naturii, atat pentru incepatori, copii, cat si pentru avansati.

Alaturi de Riders Club si participantii la competitie s-au aflat si numerosi campioni, reprezentantii unor echipe de renume in MTB din Romania, dar si entuziasti, reprezentanti ai unor firme mari.

Dintre echipele companiilor prezente la evenimentul Dumbrava cu Margaritar mentionam: Ciuc Radler, LUCA WAY, CATENA, Gatorade, DOMO, Skil, LUXOFT, Coca-Cola, FrieslandCampina, URBAN S.A., CARBON BIKE, GIANT si BikeXpert.

Toti cei care vor sa isi verifice performantele o pot face dand click aici. Daca exista observatii sau sugestii cu privire la rezulalte, va rugam sa ne scrieti la adresa: ridersclub@mpg.com.ro.

Festivitatea de premiere a recompensat eforturile a peste 120 de rideri. Mult asteptata tombola de la finalul evenimentului a adus premii consistente pentru sase norocosi extrasi din randul tuturor riderilor inscrisi si prezenti la festivitatea de premiere.

Castigatorii premiilor alocate tombolei sunt urmatorii:

  • Cos de fructe de la Abbara: Marian Gheorghe, Razvan Diea, Cosmin Predut;
  • Masina de gaurit oferita de Skil: Cristian Dezdrobitu, Adrian Dumitru;
  • Bicicleta Giant Revel 29er si cu asigurare pentru un an de la Otto Velo: David Cecareanu.

Le multumim tuturor concurentilor, sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor evenimentului pentru participare si pentru ca au sprijinit realizarea si promovarea competitiei Dumbrava cu Margaritar!

Va asteptam la urmatoarele evenimente din Riders Club: VLC Mountainbiking - 15 august, Bucovina MTB Maraton - 22 august si Livada cu Ciresi - 29 august. Let's ride!