Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Peste 1.500 de oameni s-au bucurat de aventura verde La Broaste

27.06.2016 La Broaste
Foto: Cristian Paunica

Natura colorata in nuante vii de verde, fauna bogata, poteci racoroase croite prin padure, pe langa lac si peste paraie, soare stralucitor pe cer, voie buna si pofta mare de a pedala liberi intr-o competitie mult asteptata! Este rezumatul evenimentului La Broaste, organizat de Riders Club si sustinut de BOSCH, care a adunat duminica, 27 iunie, peste 1.500 de participanti, concurenti si sustinatori.

Campul de langa satul Sitaru s-a umplut de voci vesele de la prima ora, cand sute de rideri mari si mici au inceput sa soseasca in zona de Strat/Finish, nerabdatori sa porneasca in aventura MTB la cea de a 4-a editie a competitiei La Broaste. Startul l-au luat primii cei mici, insotiti de parinti, dar si riderii inscrisi la traseul Scurt, de 17 kilometri. In timp ce spatiile dedicate relaxarii se umpleau si tot mai multi rideri vizitau corturile tehnice AmBike si Ghost pentru ultimele reglaje la biciclete, primii concurenti incepeau sa soseasca la Finish. Cei mai rapizi participanti la traseul Scurt au fost Alin Toader, la nivel 4 Masculin, categoria 9-12 ani, cu o durata a cursei de 49,31 minute, si Daria Ioana Duca, la nivel 4 Feminin, categoria 9-12 ani, cu 1 h si 7 secunde.

Culoarul de start s-a aglomerat apoi rapid fiind ocupat de riderii care au optat pentru celelalte trasee, respectiv Standard 23 km si Epic 46 km si 69 km, reprezentand de altfel majoritatea concurentilor din totalul celor inscrisi in competitia La Broaste. Startul s-a dat in valuri, oferind timp participantilor sa goneasca lejer pe cararile padurii si pe traseele desenate de echipa MPG impreuna cu Razvan Juganaru, multiplu campion national la MTB. Ciclistii de nivel 1 Adrian Nitu si Bogdan Cecareanu au cucerit podiumul la cursa lunga de 69 kilometri, care le-a testat din plin rezistenta.

Rezultatele celor 37 de curse desfasurate la competitia La Broaste, dar si alte informatii, se regasesc pe pagina evenimentului de pe www.ridersclub.ro. Mii de poze ce ilustreaza momentele frumoase petrecute de ciclisti vor fi publicate in mai multe albume foto pe Facebook Riders Club.

Evenimentul La Broaste a fost sustinut de sponsorul oficial BOSCH si de partener oficial al sistemului Riders Club, CIUC Natur Radler, partenerul media oficial Kiss FM, radioul nr. 1 din tara, si partenerul de recrutare eJobs, campion in recrutarea online din Romania. Concursul a fost sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Ghost, Barilla, Wim Bosman si BCR, sponsor oficial al curselor Family, si de partenerii tehnici Ambulanta de Biciclete si Ghost. Sponsorii competitiei au fost Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, PureShapes, Gustare Nevinovata, Luca Way si Max Relax. La Broaste s-a bucurat de suportul partenerului medical Scorseze Ambulanta si al partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Registrul de Biciclete si Romsilva.

Sustin competitiile de ciclism si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alaturi de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.

Totodata, pe 29 iunie va avea loc prima extragere a Tombolei cu premii oferite de BOSCH, destinata doar participantilor care au luat parte la cel putin doua dintre cele patru evenimente organizate, de la inceputului anului, de Riders Club: Urban Trail XCC, ZIUA B, Topoloveni Summer Tour si La Broaste.

Va multumim tuturor pentru ca ati fost alaturi de noi si am contribuit impreuna la realizarea unui eveniment de succes! Aventura Riders Club 2016 continua cu alte experiente frumoase in natura!