Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pedalati si castigati!

14.10.2014 Haiduci si Domnite

Competitia Haiduci si Domnite vine cu multe noutati! La aceasta editie aveti sansa sa castigati, prin tragere la sorti, 5 asigurari de biciclete Otto Velo. In premiera pe piata romaneasca, asigurarea de bicicleta oferita de Otto Broker, in parteneriat cu GRAWE Romania, va protejeaza in caz de furt sau talharie. Premiul este transmisibil si anume, daca sunteti deja asigurat, il puteti face cadou!
 
Suma maxima asigurata este de 7.000 lei pentru bicicletele noi si de 4.500 lei pentru bicicletele care au o vechime cuprinsa intre 1 si 6 ani. Pentru a beneficia de protectia asigurarii pentru riscul de furt, trebuie sa respectati conditia minima de siguranta prevazuta in contractul de asigurare, respectiv bicicleta sa fie protejata printr-un sistem antifurt care sa cuprinda roata din spate, cadrul si un obiect fix. 
 
In cazul unei daune, despagubirea se obtine foarte usor pentru ca nu trebuie sa dovediti ca bicicleta v-a fost furata . Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa declarati furtul la politie. In plus, beneficiati de asistenta din partea Otto Broker pentru intocmirea si finalizarea dosarului de dauna. Concret, acest lucru inseamna ca un reprezentant Otto Broker va va furniza primele indicatii legate de ceea ce aveti de facut, unde este localizata sectia de politie la care trebuie anuntat evenimentul si documentele pe care trebuie sa le pregatiti pentru dosarul de dauna. Reprezentantul Otto Broker poate completa si cererea de despagubire si poate depune, in numele vostru, dosarul de dauna la asigurator, GRAWE Romania.
 
Aflati mai multe despre Otto Velo accesand: www.ottobroker.ro/asigurari-de-biciclete/