Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pe 21 septembrie te provocam la ... 4 Pedale!

5.08.2014 4 pedale

Pentru ca prima editie, ce a avut loc pe 22 septembrie 2013, a reprezentat un mare succes, Riders Club propune repetarea experientei Team Challenge. Asttfel, pe 21 septembrie 2014, te asteptam sa intri intr-o noua cursa in natura, cu denumirea sugestiva de 4 Pedale. 
 
Echipele pregatite sa accepte provocarea competitiva Riders Club, pe o lungime de de 17 km, sunt asteptate din nou in padurea Baneasa. Realizat de multiplul campion national MTB Razvan Juganaru, traseul este antrenant si placut atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au o experienta ridicata. Concursul va fi unul de stafeta, dedicat echipelor de doua persoane, fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe urmand sa parcurga traseul de 17 km, in timp ce schimbul de stafeta va avea loc la punctul de start/ finish.
 
Asa cum am obisnuit membrii comunitatii Riders Club, si acest concurs se va desfasura pe niveluri de abilitate. Astfel, media nivelurilor celor doi componenti ai unei stafete va da nivelul echipei. Spre exemplu, daca un rider de nivel 1 si unul de nivel 3 fac echipa, nivelul lor cumulat va fi 2, deci stafeta respectiva va concura la nivelul 2. Daca din echipa fac parte un rider de nivel 1 si unul de nivel 2, media lor este de 1,5, caz in care aceasta stafeta va concura la nivelul 1. Cu alte cuvinte, media nivelurilor membrilor stafetei va fi rotunjita superior pentru a da nivelul de concurs al echipei.
 
In functie de sexul componentilor, echipa va concura la categoriile feminin, masculin sau mixt.
 
Pana pe 21 septembrie, alege-ti coechipierul si rodati echipa. Inscrierile s-au deschis pe 6 august 2014.