Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pe 19 septembrie va provocam la... 4 Pedale!

30.07.2015 4 pedale

Daca se apropie luna septembrie, atunci riderii trebuie sa-si antreneze spiritul de echipa si sa se pregateasca de concursul 4 Pedale! Evenimentul va avea loc pentru a treia oara consecutiv in padurea Baneasa, de langa Capitala, si vine cu cateva noutati in acest an.
 
Ciclistii gata sa accepte provocarea competitiei 4 Pedale, din calendarul Riders Club, sunt asteptati pe un traseu imbunatatit, cu o lungime de de 20 km. Realizat de Razvan Juganaru, multiplu campion national la MTB, Ciclocros si Velodrom, traseul concursului este antrenant si placut atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au o experienta ridicata.
 
Concursul va fi unul de stafeta, dedicat echipelor formate din doua persoane, iar fiecare dintre membrii unei echipe trebuie sa parcurga traseul de 20 km. Schimbul de stafeta va avea loc la punctul de Start/Finish.
 
Cea de a treia editie a evenimentului 4 Pedale se va desfasura pe niveluri de abilitate fizica, asa cum este cazul tuturor competitiilor Riders Club. Prin urmare, media nivelurilor celor doi membri componenti ai unei stafete va da nivelul echipei. Spre exemplu, daca un rider de nivel 1 si unul de nivel 3 fac echipa, nivelul lor cumulat va fi 2, deci stafeta respectiva va concura la nivelul 2. Daca din echipa fac parte un rider de nivel 1 si unul de nivel 2, media lor este de 1,5, caz in care aceasta stafeta va concura la nivelul 1. Cu alte cuvinte, media nivelurilor membrilor stafetei va fi rotunjita superior pentru a da nivelul de concurs al echipei. In functie de sexul componentilor, echipa va concura la categoriile: feminin, masculin sau mixt.
 
Evenimentul are inscrierile limitate la 400 de echipe. Pana pe 16 septembrie, alegeti-va partenerul si pregatiti-va de competitie in echipa!