Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pe 19 septembrie se deschid inscrierile la Haiduci si Domnite 2022

18.09.2022 Haiduci si Domnite

Pe 20 septembrie dam startul inscrierilor pentru cea de-a saptea editie a concursului Haiduci si Domnite, Evolved By Autonom! Evenimentul face parte din calendarul Riders Club, powered by KAUFLAND si este programat sa se desfasoare sambata, 22 octombrie, intr-o locatie noua, Ferma Dacilor din Tohani, situata la 80 km distanta de Bucuresti.

Se anunta o experienta de exceptie pentru participanti, indiferent de varsta sau abilitati. Sunt disponibile trei trasee, de 7 km, 14 km si de 35 km, cel din urma fiind disponibil si pentru disciplina eMTB.

Pachetul de concurs include numar de concurs, tricou de eveniment, medalie de participare premium si produse oferite de sponsorii evenimentului. Participantii vor beneficia si de urmatoarele servicii: marcajul integral al traseelor si prezenta echipei de arbitraj in puncte cheie, cronometrare cu cip de unica folosinta, interventie de urgenta, puncte de alimentare, asistenta mecanica, spalare biciclete, foto eveniment, vestiar si garderoba.

In plus, in zona de relaxare de la Ferma Dacilor va pregatim o atmosfera de neuitat, specifica unui eveniment premium. Pentru a va familiariza cu noua locatie puteti accesa site-ul https://www.fermadacilor.ro/ro/

Va invitam sa profitati de taxa minima de 125 lei valabila pana pe 25 septembrie! Inscrierile la fata locului, in ziua evenimentului, vor fi disponibile in conditiile in care numarul de locuri disponibile (1000) nu a fost deja atins.

Va asteptam la startul unei competitii de legenda!