Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pe 18 iulie toate drumurile duc la Campulung

14.07.2015 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

Ca si la editiile anterioare, startul competitiei Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului se va da din centrul orasului Campulung, din apropierea sediului primariei. Riderii care se indreapta catre zona de start din localitatea Bucuresti, au cateva optiuni dintre care pot alege. Click aici pentru a vedea rutele disponibile
 
Pentru a va asigura ca ajungeti in timp util si ca nu veti rata nimic din aventura de la Campulung, este recomandat sa evitati ruta Bucuresti - A1 – Pitesti - Campulung. Ultima portiune a drumului se afla in curs de modernizare, fapt ce va va incetini considerabil deplasarea. Ruta Bucuresti -Targoviste - Campulung, mai scurta si, de aceasta data, mai rapida devine astfel o optiune mai potrivita.
 
Bucurestenii pot iesi din Capitala pe Soseaua Chitila, urmand DN7, pana in Tartasesti, de aici urmand DN71, prin Baldana, Racari, Crangasi, Ilfoveni, Ulmi s.a., pana in Targoviste. Recomandam ocolirea orasului pe varianta str. Petru Cercel, in stanga, pana la intersectia cu DN 72A, unde virati din nou la stanga. Urmati DN72A pana la Campulung, pret de 65 de kilometri, traversand localitatile: Dragomiresti, Voinesti, Malu cu Flori, Badeni, Stoenesti etc.
 
Daca preferati totusi sa utilizati ruta clasica spre Campulung, pe autostrada A1, trebuie sa luati in considerare o intarziere de aproximativ 40 de minute fata de durata obisnuita a drumului, de 2 ore si 30 de minute.
 
Va asteptam la startul aventurii din Campulung!