Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pe 10 august va avea loc a doua extragere cu premii BOSCH

1.08.2016 Dumbrava cu Margaritar

Dupa concursul Dumbrava cu Margaritar, pe 10 august 2016 se va desfasura cea de a doua extragere din campania cu premii BOSCH, organizata in cadrul sistemului de ciclism Riders Club.

Tombola, menita sa va rasplateasca pasiunea pentru ciclism si pentru aventuri frumoase prin campiile, padurile si muntii tarii noastre, va include de aceasta data 8 premii ce constau in produse in aparate performante produse si comercializate sub marca BOSCH.

Principala conditie pentru a putea intra in aceasta campanie cu premii atractive si de a participa la extragerea din 10 august a.c. este sa fi luat parte la minim 2 concursuri de ciclism din seriile aferente celor 3 concursuri organizate de Riders Club pana la aceasta data - Livada cu Ciresi, Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului si Dumbrava cu Margaritar.

Premiile puse la bataie de BOSCH pentru intregul sezon Riders Club constau in 20 de masini si scule electrice, dar si aparate electrocasnice. Pentru detalii puteti accesa Regulamentul campaniei promotionale in parteneriat cu BOSCH prin click aici

Verificati calendarul de evenimente 2016 pentru a vedea concursurile pe care nu trebuie sa le ratati. Cu fiecare participare la competitiile Riders Club din acest an, aveti mai multe sanse sa castigati un aparat performant marca BOSCH

Concursul cu premii se desfasoara exclusiv in cadrul sistemului de ciclism Riders Club pe durata anului 2016 si este adresat participantilor adulti, care au implinit varsta de minim 18 ani. Premiile sunt asigurate de Bosch, care isi asuma raspunderea pentru calitatea si functionalitatea aparatelor puse la dispozitie castigatorilor.

Pedalati la evenimentele Riders Club si bucurati-va de cursa cu premii Bosch!