Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pasiune si adrenalina la Livada cu Ciresi

4.07.2016 Livada cu Ciresi

 
Peste 500 de persoane s-au bucurat de o super escapada ciclista printre dealurile si prin padurile din zona comunei Paulesti, judetul Prahova, la competitia Livada cu Ciresi, ce a avut loc in weekend-ul recent incheiat. 
 
Cea de a 3-a editie a maratonului MTB Livada cu Ciresi a oferit curse antrenante tuturor pasionatilor de aventuri verzi pe doua roti, traseele fiind apreciate ca accesibile in functie de nivelul de abilitate al fiecaruia. 
 
Pentru a mari provocarea,  pe traseul Epic au fost introduse 2 challenge-uri pe sectoare Strava: cel mai bun catarator pe “Urcare din Valea Babei” si cel mai bun coborator pe segmentul “Coborare Valea Guspitei”. Titlurile au fost cucerite de Gerhard Dumitrescu si Antonio Vieru, fiind rasplatiti cu premii oferite de Vee Tire. 
 
Podiumul de la traseul Epic a fost ocupat de Gerhard Dumitrescu, clasat pe locul I, care a efectuat cursa in 2 h 32 minute, de Andrei Cojanu, pe locul al II-lea si de Paul Ciprian Georgescu, pe locul al III-lea.  Pustiul Alin Toader, de 12 ani, pare sa nu rateze niciun concurs in ultima vreme si a ocupat si de aceasta data cea mai inalta treapta a podiumului la cursa de pe traseul Family, parcursa in 27 de minute si 18 secunde, fiind urmat de Victor Alexandru Aron si de Luca Bodareu.
 
Pentru a accesa rezultatele detaliate ale evenimentului click aici.
 
Evenimentul Livada cu Ciresi a fost sustinut de Gatorade, de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club, de Kiss FM, partenerul media oficial, si de partenerul de recrutare eJobs. Concursul este sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerii tehnici Decathlon, Carbon Bike si VEE Tire Co. Sponsorii competitiei sunt Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovata, Luca Way, BAUELEMENTE, Primaria Comunei Paulesti, Famacia Farmex si Decathlon. Livada cu Ciresi beneficiaza de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG si  Registrul de Biciclete.
 
Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alaturi de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.
 
Va multumim tuturor pentru participare si sprijinul oferit la competitia Livada cu Ciresi si va asteptam la urmatoarele aventuri Riders Club!