Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de start se ridica de la sediul MPG

24.08.2015 Livada cu Ciresi

Riderii inscrisi la cursa Livada cu Ciresi vor putea sa-si ridice kit-urile de start din doua locatii, in functie de momentul in care vor dori sa intre in posesia lor.
In zilele de joi - 27 august, in intervalul orar 14:00 – 20:00, respectiv vineri - 28 august, in intervalul 14:00 – 19:00, pachetele de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. 
 
Sambata, 29 august, in ziua evenimentului, in intervalul orar 08:30 - 10:00, se pot ridica kit-urile competitiei de la zona de inregistrare doar in cazul riderilor inscrisi care au resedinta in afara Bucurestiului.
 
Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetelor de concurs:
 
• Participant adult: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata;
• Participant minor cu varsta intre 6 si 13 ani: Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore;
• Participant minor cu varsta intre 14 si 17 ani: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore.
Va reamintim ca inscrierile sunt disponibile si la fata locului, in ziua evenimentului, insa rezervarile prealabile pierzandu-si valabilitatea, taxa de concurs va fi de 100 de lei.
 
Va asteptam la Paulesti, pentru o aventura MTB de neuitat!