Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de participare pentru Topoloveni se ridica de la THULE Store

9.07.2019 Topoloveni Summer Tour

La mijloc de iulie riderii din Bucuresti si din orasele apropiate vor parasi zona urbana pentru o competitie superba, aflata la a 5-a editie, ce se va desfasura pe dealurile din imprejurimile orasului Topoloveni.
 
Daca ati decis ca pe 14 iulie sa va petreceti duminica alaturi de noi, nu va ramane decat sa preluati kit-ul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa grozava si usor accesibila din orice parte a tarii ati veni.
 
Veti gasi in pachet si tricoul oficial, creat special pentru acest eveniment, numarul de concurs, dar si alte produse oferite de sponsori. Iar la finalul evenimentului va veti bucura de portia traditionala de paste Barilla in sos Basilico, dar si de medalia de finisher.
 
Kit-ul de Start pentru Topoloveni Summer Tour poate fi ridicat de catre orice participant de la THULE Store - Str. Barbu Vacarescu, Nr. 80, vineri, 12 iulie, intre orele 14:00 si 19:00.
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului si cei care se inscriu la fata locului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, cu cel putin o ora inaintea debutului cursei.
 
Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare ciclist trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
•  Declaratie pentru participanti adulti;
•  Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/ tutore).
 
Inscrierile online sunt deschise pana joi – 11 iulie, ora 24.00.