Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de concurs se ridica incepand de miercuri

6.04.2016 Ziua B
Foto: Dragos Ticu
Daca v-ati inscris la ZIUA B va puteti ridica pachetul de concurs de la sediul MPG, situat in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu. 
 
Kit-ul de participare contine numarul de concurs cu cip unic de cronometrare, tricoul cu editia ZIUA B 2016, o bautura sportiva Gatorade, dar si alte produse de la sponsori si parteneri. Concurentii inscrisi la traseul Scurt vor primi si o borseta imprimata cu brandurile Riders Club si BCR, utila pentru activitati sportive. La finalul evenimentului, fiecare competitor va primi bine meritata medalie de Finisher precum si o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla, dar si o doza de bere Ciuc Radler, aceasta din urma fiind oferita doar participantilor adulti.
 
Va asteptam sa ridicati kit-ul de participare in zilele de: miercuri, 13 aprilie, si joi, 14 aprilie, intre orele 14:00 si 20:00, iar vineri, 16 aprilie, intre orele 14:00 si 19:00, de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. 
 
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, pana cel tarziu la ora 10:00.
 
Pentru a intra in posesia kit-urilor de concurs, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de indentitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere. Declaratiile pot fi accesate mai jos:
 
Declaratie pentru adulti.
Declaratie pentru minori cu varsta intre 14 si 17 ani (semnata de un tutore).
Declaratie pentru minori cu varsta intre 6 si 13 ani (semnata de un tutore).
 
Va asteptam la start!