Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de concurs se ridica incepand de joi

17.03.2016 Urban Trail XCC
Foto: Andrei Popa

Pe 26 martie ne asteapta o cursa inedita, provocatoare si  foarte distractiva, la Urban Trail XCC, eveniment sustinut de FreeRider.ro, desfasurat in cadrul Salonului Bicicletei.

Toti riderii care au decis sa dea curs invitatiei traseului spectaculos si atmosferei Rider Club, in plina primavara, isi vor putea completa colectia de tricouri cu un model conceput special pentru aceasta competitie.

Tricoul din bumbac 100% ii va bucura pe iubitorii dulciurilor, acesta avand culoarea ciocolatei, iar imprimeul incluzand o imagine dinamica, policromata.

Kit-ul de participare mai contine o sticla de Gatorade, o doza de Ciuc Natur Radler, banda de ciclism Nescafe, un voucher de discount de la Ghost, dar si alte produse de la sponsori si parteneri, iar la final, bine-meritata medalie de Finisher.

Va asteptam sa ridicati kit-ul de participare, impreuna cu tricoul evenimentului, in zilele de joi, 24 martie si vineri, 25 martie, intre orele 14:00-20:00, respectiv 14:00-19:00, de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot ridica pachetul de participare si de la punctul de Start, cu cel putin o ora inaintea startului cursei la care sunt inscrisi.

Pentru a intra in posesia pachetelor de concurs, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de indentitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere. Declaratiile pot fi accesate mai jos:

Declaratie pentru adulti
Declaratie pentru minori cu varsta intre 14 si 17 ani (semnata de un tutore)

A inceput numaratoarea inversa!