Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Otto Velo, finalul fericit al povestilor cu biciclete furate

19.05.2015 La Broaste

Ti s-a furat bicicleta sau ai un prieten care a ramas in aer? Ai zone in Bucuresti pe care le eviti din cauza hotilor de biciclete? Stai cu inima stransa de fiecare data cand pleci 5 minute de langa bicicleta?
 
Vino la Cortul Otto Velo de la competitia La Broaste, din 23 mai, de la Caldarusani, povesteste-ne cum ai ramas fara bicicleta sau cat de mult te stresezi pe tema sigurantei bicicletei tale si poti castiga o asigurare antifurt si talharie pentru bicicleta ta! Un cadou valabil un an de zile!
 
Echipeaza-te cu voie buna, punand pe harta Bucurestiului zonele cele mai expuse furtului de biciclete. Invitatia este deschisa si daca te numeri printre norocosii care au fost scutiti de neplaceri, iar astfel poti alege sa protejezi o zona unde ti-e drag sa te plimbi cu bicicleta.
 
Te asteptam la cortul Otto Velo din cadrul concursului de la Caldarusani sa stam de vorba si sa iti povestim cum functioneaza si cat de utila este asigurarea de bicicleta. 
 
Si-am incalecat pe-o sa… si iti uram succes in competitie!