Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

On Top of the World by TeamXpert Sports Events

13.05.2013 Sinaia On Top of the World
TeamXpert Sport Events | On Top of the World | Copyright. Ramona Preotu

On Top of the World este o competitie ajunsa la a patra editie, fiind cunoscuta ca un eveniment dedicat celor care isi doresc sa isi testeze limitele si sa se autodepaseasca.

Concursul de anul acesta va avea doua trasee. Traseul scurt ii provoaca pe riderii de nivel 3 si 4 masculin si 2, 3 si 4 feminin, la o cursa de munte, de aproximativ 8 km (2-3 ore) intre Sinaia si cota 1400 m. Traseul lung ii testeaza pe avansatii de la nivel 1 si 2 masculin si nivel 1 feminin printr-o urcare intre Sinaia si cabana Babele, pe un traseu de aproximativ 19 km (3-4 ore).

Peisajele din Sinaia si aerul puternic de munte vor reincarca bateriile participantilor doritori de un week-end intens.

Competitia de la Sinaia va fi organizata de TeamXpert Sports Events, care va asigura managementul organizatoric, inclusiv obtinerea aprobarilor necesare, curatarea si marcarea traseului, gestionarea si coordonarea punctelor de control,  asistentei medicale si punctelor de alimentare. MPG se va alatura organizatorului cu servicii de marketing sportiv, PR si va administra inscrierile concursului prin intermediul platformei IT – Riders Club. In plus, MPG va asigura pachetul de concurs, necesarul punctelor de alimentare si premiile evenimentului.

Cronometrarea concursului se va realiza prin numere cu cip de unica folosinta.

TeamXpert Sports Events este o divizie a TeamXpert, companie de organizari evenimente si consultanta in domeniul dezvoltarii Organizatiilor. Incepand din 1998, TeamXpert Sports Events a organizat peste 50 de competitii si concursuri la diferite discipline sportive. Printre acestea se numara competitii de marca precum concursul de mountainbike Comana Bike Fest sau evenimente de traditie precum Cupa Malinului la schi si snowboard freeride.

Utilizand experienta si expertiza acumulate, incepand din 2012 TeamXpert Sport Events ofera consultanta de specialitate si altor organizatori de evenimente sportive. Obiectivul este implicarea sociala pentru impartasirea unor valori precum generozitate, spirit fair-play si respect pentru natura si promovarea unor zone deosebite.

Mai multe despre activitatile TeamXpert Sports Events aici: http://www.teamexpert.ro/evenimente.html

Sursa pozei: TeamXpert Sport Events | On Top of the World | Ramona Preotu