Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Oferte speciale pentru grupuri si companii pe 22 septembrie

30.07.2013 Riders Club Team Challenge

Grupurile de iubitori de ciclism au oferte speciale la inscrierea la competitia Riders Club Team Challenge (22 septembrie) desfasurata la Padurea Baneasa.
 
La competitia de ciclism Riders Club Team Challenge, companiile si grupurile se pot inscrie cu echipe de 2 persoane la concursul de stafeta.
 
Reducerile de grup sunt urmatoarele:
 
·         15 % reducere la grup de cel putin 10 persoane
 
·         20% reducere la grup de cel putin 20 de persoane
 
Formularul de inscriere de grup poate fi trimis o singura data si nu mai pot fi completat ulterior. El trebuie trimis la ridersclub@mpg.com.ro. Formularul transmis este valabil doar pentru riderii care nu sunt inscrisi deja in cursa. Pretul aplicabil este cel din momentul in care e trimisa lista si e primit OP-ul aferent platii prin transfer bancar. Plata poate fi realizata in contul RO45 RZBR 0000 0600 0870 0386, deschis la Raiffeisen Bank (S.C. MEDIA PRODUCTION GROUP S.R.L. CIF: RO 9815911)
 
Oferta nu e valabila pentru inscrierile din ziua concursului.
 
Pentru a solicita formularul de inscriere de grup sau multe informatii si detalii, va rugam sa ne contactati la ridersclub@mpg.com.ro.