Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Oferta pentru rideri de la Club Moving Romania

4.11.2014 Haiduci si Domnite

Club Moving Romania, partener al competitiei Haiduci si Domnite, te invita sa te bucuri de miscare intr-unul dintre spatiile sale de fitness & wellness amenajate special pentru a iti oferi o experienta placuta. In calitate de membru al Riders Club beneficiezi de un voucher gratuit pentru 7 zile, cu acces nelimitat la facilitatile si programele centrului. 
 
Club Moving Otopeni si Club Moving Bucuresti te asteapta cu fitness, aerobic, cardio, dar si piscine, saune, saline si saloane de masaj. Detalii despre voucher la: office@clubmoving.ro, 021 311 50 10 sau bucuresti@clubmoving.ro, 0744 771 144. 
 
In plus, in luna octombrie si noiembrie, din fiecare abonament cumparat, Club Moving Romania doneaza in numele clientului suma de 50 de euro catre copiii defavorizati.
 
La inceputul lunii octombrie, intre Club Moving Romania si organizatia Hope and Homes for Children Romania lua contur un parteneriat de incredere, bazat pe o cauza nobila: preluarea copiilor din institutiile statului si reintegrarea acestora in familiile naturale. Din dorinta de a-i ajuta pe cei de la Hope and Homes for Children Romania, in lunile octombrie si noiembrie, membrii echipei Club Moving Romania isi indreapta inimile catre copiii care inca traiesc in institutiile statului si vin in sprijinul acestora cu o donatie si cu mesajul: impreuna facem diferenta!
 
Mai multe informatii gasesti la: Club Moving Romania