Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Oferta de sezon, de la Seroussi

17.09.2014 4 pedale

Seroussi va impartaseste pasiunea pentru ciclism, oferindu-va un voucher de reducere de 10%, pe care il puteti descarca de aici.
 
Recent SEROUSSI a introdus colectia de Toamna-Iarna, care cuprinde binecunoscutele costume clasice business dar si noutati spectaculoase si foarte moderne. Echipa de designeri si de marketing aduce o mare diversitate de tipare moderne care stau la baza modelelor croite pe corp, aflate in trend. Seroussi nu a preluat sabloane aflate in voga in alte tari, ci a prelucrat tipare special pentru barbatii din Romania, urmarind si urmand sfaturile si sugestiile clientilor sai.
 
Varietatea acestei colectii este data si de texturile si cromatica tesaturilor condimentate cu detalii chic, precum cusaturi si tighele in contrast cu stofa sau cotiere din imitatie de piele. La costume veti gasi stofe fine uni sau cu desen, in mai multe nuante de albastru, marou si gri, pana la negru.  Sacourile vor imbogati rafturile magazinelor Seroussi prin culorile electrizante si desenele minunate ale stofelor, armonia finala fiind creata prin combinarea acestora cu pantalonii separati din catifea raiata sau din bumbac.
 
In speranta ca v-am trezit interesul, va invitam sa vizitati magazinele Seroussi – in orice sezon, pentru orice ocazie!