Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

O sarbatoare. Si la start, si la finish.

4.04.2014 Ziua B

Inainte de a fi un concurs, ne dorim ca Ziua B sa fie acea zi in care toti sa ne simtim bine si de care sa ne aducem aminte cu cea mai mare placere. 

De aceea, dincolo de trasee, timpi si competitie, v-am pregatit multe surprize si momente placute. Si inainte de start, si dupa finish. Unele deja le-am anuntat, altele le veti afla acum, dar am pastrat cateva si pentru ziua evenimentului :)

La finalul cursei, participantii isi vor putea afla rezultatele de pe cele 20 de tablete oferite de Samsung sau chiar de pe propriul telefon mobil, prin intermediul unei retele Wi-Fi implementata de Power Net Consulting. Apoi, riderii isi vor relaxa muschii tensionati de atata efort sub mainile pricepute ale maseurilor de la Atlantis Fitness&Lifestyle, care vor folosi mese profesionale de masaj Bios.

Si, pentru ca ne vom afla in prag de Sarbatoare a Floriilor, ii vom sarbatori cu mare Bucurie, pe toti cei care poarta nume de floare. Ei bine, da! Florinii si Florinele, Florentinii si Florentinele, Crinele, Margaretele, Cameliile, toti concurentii cu nume de floare care au ales sa-si petreaca ziua alaturi de Riders Club, vor primi cate un six-pack de Ciuc Premium.

Bineinteles, v-am mai spus si ne repetam, dar stim ca e foarte important sa avem grija si de cei mai mici: Blu Party ne va ajuta sa le oferim o zi minunanta!

Si, nu uitati ca, inainte de plecare sa faceti un scurt popas la garderoba pusa la dispozitia participantilor de partenerii nostri traditionali de la Darom Evenimente.

La final, va dorim sa aveti zambetul pe buze, prospetimea primaverii in suflet, amintiri de povestit prietenilor si dorinta de a reveni pe traseele de poveste Riders Club.