Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

O sambata perfecta la ZIUA B

18.04.2016 Ziua B
photo by Ovidiu Salavastru
Evenimentul din 16 aprilie, al doilea din calendarul competitional Riders Club 2016, a oferit concurentilor o zi plina de actiune, dar si de distractie si relaxare in natura. 
 
Organizat in Padurea Cernica, concursul ZIUA B, sustinut de Gatorade, a atras la start aproape 2.000 de oameni, concurenti mari si mici impreuna cu sustinatorii lor. Traseul, realizat de Razvan Juganaru impreuna cu echipa Riders Club, a fost unul de dificultate medie si a inclus numeroase zone superbe de belvedere. 
 
Ii felicitam pe castigatori si le multumim tuturor pentru participare, energia de care au dat dovada si pentru sustinere!
 
Click aici pentru a vedea rezultatele evenimentului.
 
Pentru orice problema privind clasamentele ne puteti contacta prin intermediul formularului online.
 
Unul dintre momentele cele mai asteptate din ziua concursului a fost tombola, care a atras in fata scenei numerosi amatori. Au fost oferite in total 6 premii, castigatorii fiind extrasi din randul tuturor riderilor inscrisi la eveniment si prezenti la festivitatea de premiere.
 
Castigatorii premiilor alocate tombolei sunt urmatorii:
• 3 pachete Alfers: Valentin Chelu, Erica Popa si Onessa Csender;
• Abonament 2 saptamani cu sedinte nelimitate la Pure Shapes: Ciprian Teodor Busila;
• Revizie All-inclusive de la Ambulanta de biciclete: Robert Alexandru Postoaca;
• Bicicleta GHOST: Marco Borges.
 

Evenimentul Ziua B a fost sustinut de sponsorul oficial Gatorade si de partenerul oficial al sistemului Riders Club, CIUC Natur Radler, partenerul media oficial Kiss FM, radioul nr. 1 din tara, si partenerul de recrutare eJobs, campion in recrutarea online din Romania. Concursul a fost sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Ghost, Barilla, Wim Bosman si BCR, sponsor oficial al curselor Family, si de partenerii tehnici Ambulanta de Biciclete si Ghost. Sponsorii competitiei au fost Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovata, Luca Way si Max Relax. Ziua B s-a bucurat de suportul partenerului medical Scorseze Ambulanta si al partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Registrul de Biciclete si Romsilva.

Sustin competitiile de ciclism si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alaturi de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0
 
Va asteptam la urmatoarele curse din calendarul Riders Club!