Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

O cursa cu adevarat speciala pentru toti copiii

22.05.2017 La Broaste
Foto: Rares Gireada

Pe 27 mai toate rotile se indreapta catre padurea Caldarusani! Cu mic, cu mare, redescoperim impreuna motivele care v-au urcat pentru prima data intr-o sa de bicicleta mountain bike... natura, libertatea si distractia fac o echipa buna in super evenimentul La Broaste.

Copiii vor avea parte de o cursa cu adevarat speciala. Cu starturi complet separate de cursele competitive ale adultilor pentru traseul Scurt, cei mici vor pedala in voie, se vor bucura de aventura si se vor intrece pe nerasuflate. Cei mai rapizi vor fi rasplatiti cu premii generoase: ghiozdane de la BCR, manusi de la WOOM, pachete cu bunatati de la Alfers si cateva sedinte de antrenament cu MTB Academy. La finalul festivitatii de premiere, cei mici vor avea parte de o tombola speciala, doar pentru ei in care vor putea castiga pahete de la Alfers si o bicicleta WOOM.

Dupa ce au trecut linia de Finish a competitiei La Broaste, toti copiii se vor putea relaxa intr-o zona special amenajata pentru ei cu sprijinul Carousel Events, care iubeste evenimentele inedite si muta pentru o zi distractia din Divertiland Playland la cea mai indragita cursa Riders Club!

Ii asteapta curse in gonflabilele de diferite dimensiuni si o zona in care isi pot demonstra creativitatea prin desen. In plus, avem pregatite ateliere de baloane modelabile si face painting care cu siguranta ii vor incanta pe cei mici, dar si pe cei mari deopotriva.

Va asteptam la startul unei curse nemaipomenite pe 27 mai!