Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

O cupa de vin la final de sezon

4.11.2014 Maratonul Dunarii
Foto: Cristian Paunica
Cu doua trasee interesante, desenate pe relieful bogat din sudul judetului Giurgiu si de-a lungul batranului fluviu, Maratonul Dunarii va incheia un sezon de succes pentru Riders Club. Va fi sport, pasiune, distractie si o atmosfera frumoasa de competitie, asa cum ne straduim sa oferim de fiecare data riderilor care dau curs invitatiilor noastre.
 
Mii de ciclisti au pedalat in acest an impreuna cu noi si ne-au insotit in aventurile create prin padurile si zonele pitoresti ale Romaniei, iar alte cateva sute s-au inscris deja la acest concurs. 
 
La finalul Maratonului Dunarii va invitam alaturi de multiplul campion Razvan Juganaru, organizatorul acestui ultim eveniment din calendar, la o petrecere campeneasca unde vom inchina un pahar cu vin fiert oferit de Elixil.ro, care va acorda si sticle cu vin castigatorilor competitiei. Cu aceasta ocazie vom putea impartasi experientele unui an de poveste. Povestea Riders Club 2014!