Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

O competitie speciala cu sprijinul sponsorilor si al partenerilor

29.03.2016 Urban Trail XCC
Foto: Ovidiu Salavastru
Primul concurs din calendarul Riders Club al acestui an a avut o editie de succes la care au contribuit mai multe forte, alaturi de organizatori, respectiv cateva zeci de parteneri, sponsori, specialisti, parteneri media si echipa de voluntari, dar si sustinatorii prezenti la eveniment.
 
Competitia Urban Trail XCC, din 26 martie 2016, a beneficiat de sprijinul CIUC Natur Radler, in calitate de partener oficial al sistemului de ciclism Riders Club, si de cel al Centrului Expozitional Romexpo, partener de locatie. 
 
Editia a doua a concursului a fost sustinuta de partenerul Freerider.ro, cea mai citita revista online de biciclete, de partenerul media oficial Kiss FM si de partenerul de recrutare eJobs. Ambulanta de Biciclete si Ghost au asigurat intregul suport pentru desfasurarea competitiei in calitate de parteneri tehnici, iar sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Continental, Barilla si Wim Bosman au oferit fie premii concurentilor prezenti la eveniment, fie numeroase servicii tuturor participantilor. 
 
Concursul a beneficiat si de sustinerea sponsorilor Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Kross, BikeForce, Nomasvello, Gustare Nevinovata de la Terrabisco, Luca Way, PureShapes, a partenerului medical Scorseze Ambulanta, a partenerilor URBAN SA, ProENERG, Salonul Bicicletei, Kerobike, Brigada de Voluntari si Registrul de Biciclete.
 
Ne ajuta sa comunicam si va informam in permanenta partenerii media principali INGA Media si Sportnews - Libertatea, alaturi de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Sportlocal, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Bike Events, Sports Planner, Sportivity, Insport, Edu-news, Sanatatea Media Group - Explore Medicine TV, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.
 
Va multumim tuturor pentru implicare si sprijinul oferit in realizarea evenimentului si in crearea unei atmosfere speciale pentru concurenti si participanti!
 
Nu in ultimul rand, dorim sa le multumim tuturor fotografilor care au luat parte la eveniment si au facut sute si sute de poze, oferind astfel ocazia participantilor de a-si inrama amintirile! Albumele de fotografii realizate la Urban Trail XCC le gasiti pe Facebook Riders Club.  
 
Va asteptam la urmatoarea cursa din calendar: ZIUA B!