Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Numere personalizate pentru Marathon MTB Bicaz

1.09.2015 Marathon MTB Bicaz

La evenimentul Marathon MTB Bicaz veti putea beneficia de numar de concurs personalizat, asa cum este posibil la toate competitiile Riders Club. Pe acesta vom putea imprima numele si prenumele riderului inscris in concurs. Astfel, daca platiti rezervarea pana la finalul zilei de vineri, 4 septembrie, veti beneficia de numere de concurs personalizate. 
 
Marathon MTB Bicaz este un concurs de ciclism mountain bike, aflat la cea de a doua editie in calendarul Riders Club, fiind programat sa aiba loc pe 13 septembrie in Parcul National Ceahlau.
 
Competitia promite curse interesante, adaptate pentru orice nivel de abilitati, urmand sa se desfasoare pe trei variante de traseu:
  • Family – 14 km, destinat copiilor cu varste sub 14 ani, insotiti de adulti. Copii participa intr-o cursa competitiva, in timp ce adultii alearga intr-o cursa este de tip Agrement, nepremiata.
  • Standard – 29 km, destinat riderilor de peste 14 ani, de la toate nivelurile.
  • Epic – 49 km, pe care isi pot demonstra abilitatile ciclistii de la toate nivelurile, care au varsta de minimum 18 ani.
Va asteptam la startul unei super aventuri montane pe 13 septembrie, la Bicaz!