Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Noutati legate de traseele competitiei Livada cu Ciresi

7.06.2016 Livada cu Ciresi

Pe 2 iulie, ne indreptam spre destinatia Paulesti, judetul Prahova, pentru a ne bucura de o frumoasa escapada ciclista la concursul Livada cu Ciresi, organizat de Adi Nitu, ciclist de performanta, impreuna cu echipa MPG.

Cursa va fi una cu siguranta interesanta pentru fiecare pentru ca traseele sunt creionate printre dealuri si paduri, oferind multe momente palpitante si portii bune de adrenalina tuturor riderilor. Fata de editia anterioara, in acest an au fost facute cateva modificari pentru ca participantii sa se bucure de o experienta cat mai placuta.

Am pregatit cateva surprize pentru a spori atractivitatea curselor pentru toti ciclistii. O prima schimbare este aceea de a crea un nou traseu pentru segmentul Family, acesta fiind reconfigurat in proportie de 90%. Dealurile pe care le vor ataca pustii sunt mai blande si mai umbrite de copaci si vegetatie. De asemenea, traseul de 8 km a fost gandit in asa fel incat sansele ca micii concurenti sa fie depasiti de participantii de la traseul Standard sa fie foarte mici. Iar daca acest lucru se intampla, drumurile late vor permite depasirea in siguranta”, a povestit Adi Nitu.

Iubitorii de viteza vor fi provocati prin faptul ca pe traseul Scurt nu se vor desfasura doar ture de agrement, ci vor fi si curse competitive. Ciclistii vor avea de parcurs o singura tura de 17 km.

Traseul Standard  - 34 km, doua ture de cate 17 km - este si acesta modificat, fiind nou in procent de 50% si a fost lungit cu 2 km.

“In noua varianta, va oferi mai multa distractie. Am ascultat recomandarile concurentilor si am eliminat zonele mai dificile inlocuindu-le cu poteci aventuroase si zone rapide. Traseul Standard dovedeste ca nu e riscant sa te bucuri de palpitatiile generate de esenta MTB-ului”, a subliniat Nitu.

Cel mai cautat traseu pentru nivelul ridicat de adrenalina este cel Epic – 48 km, format din 2 ture a cate 24 km fiecare. Au fost pastrate elementele tehnice insa a fost adaugata o zona noua, care se regaseste si la traseul Standard. In plus, pentru a mari provocarea pe traseul Epic exista doua challenge-uri pe sectoare Strava: cel mai bun catarator pe “Urcare din Valea Babei” si cel mai bun coborator pe segmentul “Coborare Valea Guspitei”.

“Recomand traseul Epic tuturor ciclistilor care au experienta cu ture de asemenea lungime si diferenta de nivel. Merita din plin, cu siguranta, multi participanti l-au apreciat! Este tehnic dar nu  periculos, dovada ca pana acum nu am avut nicio accidentare, asa ca cine da curs invitatiei va avea parte de o super experienta”, a mai adaugat Adi Nitu.

Inscrierile la competitia de la Paulesti sunt deschise pana pe 29 iunie, pe pagina dedicata de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam la startul Livada cu Ciresi, gata sa va administram doze noi de adrenalina!