Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Noutati importante in formatul evenimentului ZIUA B!

8.03.2017 Ziua B
Foto: Ovidiu Salavastru

In calitate de organizatori, dorim ca la ZIUA B sa punem in scena o experienta cat mai placuta pentru toti participantii, rideri competitivi sau pasionati de plimbarile pe bicicleta.

Astfel, ne-am propus sa facem traseul cat mai sigur si cat mai cursiv si, fata de anul trecut, formatul evenimentului se va schimba dupa cum urmeaza: startul va fi separat pentru copii si participantii de la cursa de Agrement, respectiv pentru cei care merg pe traseul Scurt, fata de riderii competitivi care vor pedala pe traseul Standard. In acest mod, vom evita intersectiile de orice fel intre participantii de pe cele doua trasee. In plus, vom avea start in valuri pentru cursele de pe traseul Standard, in functie de nivel. Atentie, asa cum am informat de fiecare data, startul cu un alt val se va sanctiona prin descalificare!

O alta masura decisa pentru a oferi o aventura frumoasa este limitarea numarului de participanti la 1.200, pentru a reduce aglomeratia de la Start si de pe trasee.

Programul complet al concursului ZIUA B, din 23 aprilie, a fost actualizat pe pagina evenimentului.

Va asteptam sa dati curs invitatiei la competitia din padurea Cernica si sa va bucurati din plin de curse!