Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Noutati despre traseul evenimentului Dumbrava cu Margaritar (actualizat 13 iunie)

12.06.2014 Dumbrava cu Margaritar

Actualizare 13 iunie

Echipa tehnica a fost pe traseu in aceasta seara, dupa ploaia torentiala ce a avut loc in cursul zilei. Starea traseului nu difera foarte mult de cea anuntata mai jos, pe data de 11 iunie. Chiar daca au mai aparut balti pe traseu, ele pot fi ocolite. Va asteptam maine la start!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Starea traseului - 11 iunie

Echipa tehnica a evenimentului Riders Club - Dumbrava cu Margaritar va transmite ultimele detalii legate de starea traseului concursului din data de 14 iunie.

“Miercuri, 11 iunie, traseul evenimentului Dumbrava cu Margaritar arata destul de bine chiar daca a plouat cu o noapte inainte. In mare parte traseul este uscat, dar intalnim si cateva portiuni cu noroi sau balti. La intrarea in padure dupa Pi 2 exista o portiune de 300m de noroi ce nu poate fi ocolita. Mai inalnim o portiune de noroi de 200m la iesire din padure intre Pi 10 si Pi 11, dar aceasta poate fi ocolita pe un single track. Pe cateva portiuni din padure mai gasim balti ce pot fi ocolite. Pe langa unele drumuri din padure ce au fost arate, s-a creat cate un single track pe una dintre parti. Pe traseu vom intalni cateva urcari scurte, destul de abrupte. Doua dintre aceste urcari se regasesc si pe prima parte a traseului scurt. Ultimii 4 km sunt comuni si se desfasora prin camp pe un drum cu multa iarba si denivelari. Am facut tot posibilul sa creem doua urme destul de vizibile pentru o deplasare cu vizibilitate la distanta cat mai mare.” - RAZVAN JUGANARU

Cateva fotografii de pe traseu (realizate in data de 10 iunie) pot fi consultate pe pagina de facebook Riders Club