Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Notificare importanta La Broaste 2018

30.05.2018 La Broaste

Ne apropiem cu pasi rapizi de startul concursului La Broaste 2018. Pregatirile sunt in toi iar intreaga echipa de organizare lucreaza intens pentru a va asigura o experienta cat mai placuta la eveniment.
 
Va rugam sa cititi urmatoarea notificare, aceasta fiind importanta pentru siguranta dumneavoastra in timpul competitiei.
 
***********************************
 
In zona sunt prezenti producatori apicoli cu stupi de albine. Drept urmare, traseele competitiei au fost modificate in anumite zone pentru a evita traversarea acestora. Comunicarea s-a facut pe toate canalele si cu ajutorul reprezentantilor Romsilva. Totusi este bine sa preveniti o situatie neplacuta daca sunteti alergici si sa veniti echipati corespunzator la concurs, conform indicatiilor medicale aplicabile pentru astfel de probleme. In cazul in care va avea loc un astfel de incident, respectiv daca sunteti intepati de albine, va rugam sa anuntati imediat la punctele de prim-ajutor ASVSU pozitionate pe trasee pentru a putea interveni in timp util, sau sa sunati la numerele de urgenta imprimate pe numerele de concurs. De asemenea, la punctul de start gasiti asistenta medicala.
 
***********************************
 
Va reamintim si faptul ca startul pentru participantii inscrisi pe traseul SCURT (17 km) are loc la ora 9:00. Startul pentru participantii inscrisi pe celelalte trasee este planificat la ora 11:00.
 
Va dorim tuturor o cursa cat mai frumoasa!