Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Notificare importanta

25.06.2016 La Broaste
Foto: Daniel Mandache

Ne apropiem cu pasi rapizi de startul concursului La Broaste 2016. Pregatirile sunt in toi iar intreaga echipa de organizare lucreaza intens pentru a va asigura o experienta cat mai placuta la eveniment.

Va rugam sa cititi urmatoarea notificare, aceasta fiind importanta pentru siguranta dumneavoastra in timpul competitiei.

***********************************

In zona sunt prezenti producatori apicoli cu stupi de albine, care au fost informati despre desfasurarea evenimentului si s-au mutat din apropierea zonei de concurs, iar traseul a fost ajustat in anumite locuri. Comunicarea s-a facut pe toate canalele si cu ajutorul reprezentantilor Romsilva si ai autoritatilor locale. Totusi, este bine sa preveniti o situatie neplacuta daca sunteti alergici. In cazul in care va avea loc un astfel de incident, respectiv daca sunteti intepati de albine, va rugam sa anuntati imediat la punctele de prim-ajutor pozitionate pe trasee, pentru a putea interveni in timp util, sau sa sunati la numerele de urgenta imprimate pe numerele de concurs. Punctele de prim-ajutor ale ASVSU se afla pe traseu la kilometri: 6, 9, 10, 12 si 15. De asemenea, la punctul de start gasiti asistenta medicala la cortul Scorseze Ambulanta, amplasat in apropierea arcadei de start/finish.

***********************************

Va reamintim si faptul ca startul pentru participantii inscrisi pe traseul SCURT (17 km) are loc la ora 9:00. Startul pentru participantii inscrisi pe celelalte trasee este planificat la ora 11:30.

Va dorim tuturor o cursa cat mai frumoasa!