Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Multumiri sponsorilor pentru sustinerea Maratonului Dunarii

3.11.2014 Maratonul Dunarii

Pedalam la ultima competitie din sezonul de ciclism, pe trasee de poveste, cu sprijinul oferit de sponsori si de parteneri. La Maratonul Dunarii, asa cum ne-au obisnuit si la alte competitii Riders Club, acestia vor avea o implicare importanta, pentru reusita evenimentului, fiecare pe zona sa de actiune.
 
Ciuc Natur Radler, partenerul oficial al sistemului, va asigura berea de dupa cursa. Sponsorul oficial Skil, partener al ciclismului, o sa va ajute cu spalatul bicicletelor. Fructele necesare in punctele de alimentare vor fi asigurate de Abbara, iar apa necesara pentru hidratarea concurentilor va fi oferita de LA FANTANA. Alaturi de Riders Club sunt sponsorii oficiali: WIM BOSMAN, GIANT, SEROUSSI, Spearhead Systems, SCORSEZE Security si FIVE’S.
 
Maratonul Dunarii se desfasoara cu ajutorul sponsorului principal Telekom Romania, care incurajeaza activitatile sportive si le promoveaza cu sprijinul Dolce Sport, prin campania "Miscarea face bine". Competitia este sustinuta de sponsorii: ORINGO, Vreauportbagaj.ro, DAIMON, SUUNTO, Isostar, BCR, Elixil.ro si Primaria Prundu.
 
Sistemul Riders Club se bucura de sprijinul sponsorilor: CUBE, MotoBoom, Maia Catering, iNES Group, Maggi, Nescafe, ProENERG si Blu Party.
 
BikeXpert va fi partenerul tehnic de care vei avea nevoie cel putin pentru a-ti regla bicicleta inainte de start.
 
Parteneri medicali pentru Riders Club MPG Series sunt SCORSEZE Medical Group si SCORSEZE Ambulanta. 
 
Parteneri Riders Club MPG Series sunt: URBAN SA, PROAM Events, Brigada de Voluntari, FreeRider.ro, Mall Promenada, ASFR, APC Romania si ECC Romania.
 
Pentru ca ne ajuta sa promovam evenimentul si sa te informam, le multumim partenerilor media principali Plafar si INGA MEDIA, precum si partenerilor media: Itsy Bitsy FM, TV City, SportPici, Comunicatedepresa.ro, Sport Revolution, Romania Pozitiva, Biciclistul.ro, eMunte.ro, 6pack, 4RUN, BikeEvents.ro, Liberinmiscare.ro, Orasulm.eu, Cicloteque si Sapte Seri.
 
Te asteptam pe 15 noiembrie la Maratonul Dunarii!