Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Multumim sponsorilor si partenerilor concursului

20.07.2015 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului, cea de-a 6-a competitie din calendarul Riders Club 2015, a fost un eveniment de succes care a fost datorat atat prezentei participantilor, cat si aportului sponsorilor si al partenerilor. Aproximativ 100 de persoane au facut parte din echipa de organizare si au avut un rol important in reusita si mentinerea standardului competitiei.
 
Ciuc Natur Radler, partenerul oficial al sistemului, a asigurat berea de dupa cursa. Sponsorul oficial Skil, partener al ciclismului, a ajutat cu spalatul bicicletelor, iar fructele necesare in punctele de alimentare au fost asigurate de Abbara. Calitatea de sponsor oficial al competitiei a avut-o si WIim Bosman, companie ce a asigurat transportul intregii logistici necesare la buna desfasurare a evenimentului. Spearhead Systems si eJobs au sprijinit cursa de la Campulung tot din postura de sponsor oficial, in timp ce partenerul tehnic a fost Ambulanta de Biciclete.
 
Alaturi de Riders Club au fost si sponsorii: Nescafe 3in1, Barilla, INES IPTV, INES GROUP, BikeXpert, SUUNTO, Isostar, ORINGO, Vreauportbagaj.ro, DAIMON, ELIXIL.ro, MTB Academy, DRAG Bycicles, ROAPRILIA ALEX ALINA, Alka Group, Casa Blanca, CARBON BIKE, BIANCHI si TOTAL GAMA PROD SRL.
 
Competitia Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului a fost sustinuta si de partenerii: Ministerul Tineretului si Sportului, Directia pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Campulung si Pensiunea HANUL SASULUI. 
 
Pentru ca ne ajuta permanent sa promovam evenimentele si sa va informam, le multumim Kiss FM, radioul oficial al Riders Club, si FreeRider.ro - cea mai citita revista online de biciclete din Romania, partener al sistemului de ciclism. Evenimentul a beneficiat si de sprijinul partenerului media principal Sportnews.ro, alaturi partenerii media Biciclistul.ro, Adrenallina.ro, 188bpm.blogspot.ro, Registrul de Biciclete si Edu-News.ro.
 
Tuturor dorim sa le transmitem multumirile noastre pentru sustinere si sprijinul oferit in buna desfasurare a celei de a III-a editii a competitiei Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului!