Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Multumim sponsorilor pentru sprijin

31.05.2018 La Broaste

Reusita evenimentului La Broaste se va datora atat membrilor echipei MTB ACADEMY si MPG dar si tuturor celor care isi pun mintea, umarul si isi unesc fortele cu noi pentru a transforma ideile si dorintele in realitate.
Pe aceasta cale dorim sa le multumim anticipat tuturor sponsorilor si partenerilor implicati in povestea La Broaste, din 2 iunie!
Astfel, NEW SPORT SOLUTIONS, unic importator in Romania al cunoscutelor branduri sportive WILSON, SUUNTO si ADIDAS Table Tennis, va oferi, la tombola adultilor un ceas SUUNTO M2.
 
Ford Ranger - masina oficiala Riders Club pe parcursul sezonului 2018, pick-up-ul oferit de Ford Neste Automotive, aduce un plus de putere in competitiile MTB pentru amatori, inclusiv in evenimentul La Broaste.
 
Editia a 6-a a evenimentului La Broaste, este sustinuta de Barilla, in calitate de sponsor, alaturi de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, GOLDNUTRITION, PROFRUCTTA, precum si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Partener media oficial este Radio GUERRILLA.
 
Le multumim tuturor pentru implicarea in eveniment!