Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Multumim sponsorilor ce sustin Urban Trail XCC

10.03.2015 Urban Trail XCC

Un rol foarte important in reusita unui eveniment il joaca sponsorii si partenerii. Ca de obicei la competitiile Riders Club, si cu ocazia cursei “Urban Trail XCC” acestia se vor implica activ, fiecare pe domeniul in care s-a consacrat.
 
Astfel, Ciuc Natur Radler, partenerul oficial de sistem, va asigura berea de dupa cursa. Gazda evenimentului – Centru Expozitional ROMEXPO – ne va pune la dispozitie spatiul de concurs, devenind astfel partener de locatie. Fructele necesare in punctul de alimentare vor fi asigurate de Abbara, iar apa oficiala va fi oferita de LA FANTANA. Sponsorul oficial SUUNTO va oferi premii performerilor, dar si castigatorilor la tombola.
 
Alaturi de Riders Club sunt si partenerii: ProENERGFreerider.ro, ASVSU, URBAN SA si Brigada de Voluntari.
 
Sport Guru va fi partenerul tehnic de care veti avea nevoie macar pentru a va regla bicicleta inainte de start.

Ne sprijina in comunicare si ne ajuta sa va informam, partenerii media principali Inga Media, Plafar si Sportnews, impreuna cu partenerii media Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Business Days, Biciclistul, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Greenadventure.ro, Sportivity, Liber in miscare, Orasulm.eu, 6pack.ro, 1888bmp.blogspot.ro, Bike Events si Sports Planner.
 
Le multumim tuturor celor care fac posibila organizarea in bune conditii a evenimentului “Urban Trail XCC”!