Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Multumim sponsorilor ce sustin competitia 4 Pedale

15.09.2014 4 pedale

Niciun eveniment nu poate fi unul reusit fara suportul sponsorilor si al partenerilor. Ca de obicei la competitiile Riders Club, si cu ocazia cursei “4 Pedale” acestia se vor implica activ, fiecare pe domeniul in care s-a consacrat.
Astfel, Ciuc Natur Radler, partenerul oficial de sistem, va asigura berea rece de dupa cursa, pe o vreme ce se anunta destul de incinsa. Sponsorul oficial Skil (partener al ciclismului) o sa va ajute cu spalatul bicicletelor si va oferi premii la tombola. Fructele necesare in punctele de alimentare vor fi asigurate de Abbara, iar apa oficiala va fi oferita de LA FANTANA
Alaturi de Riders Club sunt sponsorii oficiali: WIM BOSMAN, GIANT, SEROUSSI, SPEARHEAD Systems si SCORSEZE Security, dar si sponsori precum CUBE, INES GROUP, MotoBoom si ProENERG, Carrefour, Aventuria, Gold Nutrition, Segula, Nikon, Epson, Plafar. Parteneri medicali pentru Riders Club MPG Series sunt SCORSEZE Medical Group si SCORSEZE Ambulanta.
 
BikeXpert va fi partenerul tehnic de care vei avea nevoie macar pentru a-ti regla bicicleta inainte de start.
 
Parteneri Riders Club MPG Series sunt: URBAN SA, PROAM Events, Brigada de Voluntari, ASVSU,  ASFR, Promenada si Plafar.
Competitia din 21 septembrie are si sprijunul MTS, RATB si al Primariei Municipiului Bucuresti.
 
Si GO & FUN va fi alaturi de participantii la concursul de MTB 4 Pedale, din Padurea Baneasa!. Cu GO &FUN reusesti sa faci echipa invingatoare! GO & FUN – bautura naturala energizanta, te ajuta sa fii invingator si iti amplifica pofta de viata! 
 
Multumim tuturor celor care fac posibila organizarea in bune conditii a evenimentului “4 Pedale”!